Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια εορτή που λαμβάνει χώρα στις 14 Φεβρουαρίου. Είναι η μέρα που οι άνθρωποι δείχνουν τη στοργή τους για ένα άλλο άτομο στέλνοντας διάφορα δώρα με μηνύματα αγάπης. Η ημέρα εορτάζεται από πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.
 
Τα δώρα που ανταλλάσσουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου υποτίθεται ότι συμβολίζουν τα συναισθήματα που βγαίνουν από την καρδιά μας .Είτε θέλετε να κάνετε ένα δώρο για τον εαυτό σας είτε για τον σύντροφό σας, η αγορά εσωρούχων την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι μια πρόκληση. Υπάρχει μεγάλη γκάμα εσωρούχων με θέμα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τα οποία έχουν ύφος είτε ρομαντικό είτε αισθησιακό και κυκλοφορούν στην αγορά κάθε χρόνο γύρω στα μέσα Ιανουαρίου.

Μην αφήσετε τη μεγάλη γκάμα επιλογών να σας αποθαρρύνει από το να εκμεταλλευτείτε τα ιδιαίτερα εσώρουχα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που είτε θα ενθουσιάσουν τον σύζυγο/φίλο σας όταν μπείτε στην κρεβατοκάμαρα φορώντας τα είτε θα ενθουσιάσουν τη φίλη/γυναίκα σας όταν τα βγάλει από μια συσκευασία δώρου

Σίγουρα ο στόχος σας ειναι να διαλέξετε κάτι για εκείνη που θα αγαπήσει πραγματικά ή θα φανεί αρκετά χρήσιμο, αλλά στην πραγματικότητα η επίτευξη αυτού του στόχου είναι πολύ πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει. Όταν ψάχνετε για εσώρουχα, να θυμάστε ότι τα αγοράζετε ως δώρο για τη σύντροφό σας και το πόσο της αρέσει έχει μεγαλύτερη σημασία από το πόσο σας αρέσει. Αν τα εσώρουχα που αγοράζετε για τη σύντροφό σας δεν την κάνουν να νιώθει άνεση και αυτοπεποίθηση όταν τα φοράει, κανένας από τους δύο δεν πρόκειται να τα απολαύσει. Προσπαθήστε να κρατήσετε μακριά τις δικές σας προτιμήσεις και επικεντρωθείτε περισσότερο στην εύρεση εσωρούχων που είστε σίγουροι ότι η κοπέλα/γυναίκα σας θα λατρέψουν 
 
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσετε εσώρουχα που δεν σας αρέσουν ,απλά βεβαιωθείτε ότι βάζετε τις προτιμήσεις του συντρόφου σας πάνω από τις δικές σας. Σκεφτείτε ποια εσώρουχα έχει ήδη και φοράει συχνά ο σύντροφός σας π.χ εάν φοράει κυρίως εσώρουχα Βabydoll, προσπαθήστε να βρείτε για δώρο ένα Βabydoll με θέμα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου . Εάν τα σουτιέν αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του συρταριού εσωρούχων της, στρέψτε το βλέμμα σας σε ένα δαντελωτό κόκκινο ή ροζ σετ. Αν μη τι άλλο, η σύντροφός σας θα εκτιμήσει την προσοχή σας στις προτιμήσεις της.

To kalimeratzis-underwear προτείνει :