Πώς να διαλέξεις το σωστό ανδρικό εσώρουχο.

Τα εσώρουχα αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας σας, καθώς είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Η επιλογή τους πρέπει να γίνεται προσεκτικά και πάντα να λαμβάνετε υπόψη 3 σημαντικούς παράγοντες: την εφαρμογή, την άνεση και το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα. Το τελευταίο είναι το πιο σημαντικό. Υπάρχει τεράστια ποικιλία στα ανδρικά εσώρουχα.

Για να βρείτε το ιδανικό για εσάς, καλό θα είναι να ανεβάσετε τα κριτήριά σας και να επικεντρωθείτε όχι μόνο στο στυλ αλλά και την ποιότητα.

Ποιο ανδρικό εσώρουχο   είναι ιδανικό για σας;

ΑΝΔΡΙΚΑ ΣΛΙΠ

Η παλαιότερη και πιο κλασσική επιλογή στα ανδρικά εσώρουχα, είναι το κατάλληλο για να σας προσφέρει στήριξη και σωστή εφαρμογή. Στην πιο modern εκδοχή του, έχει stretch ύφασμα για ακόμη καλύτερη εφαρμογή και περισσότερη άνεση. Αν είστε «κλασσικός τύπος» το σλιπ είναι ιδανικό για εσάς.

ΦΑΡΔΥ BOXER

Το πιο διαχρονικό ανδρικό εσώρουχο, το φαρδύ boxer, υπόσχεται άνεση και κάλυψη για να είστε χαλαροί σε όλες τις περιστάσεις. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι ότι επιτρέπει στην περιοχή να αναπνέει, αλλά η φαρδιά γραμμή του ίσως δημιουργεί πρόβλημα εφαρμογής όταν συνδυάζεται με στενά παντελόνια.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΟ BOXER

Εφαρμοστό boxer Άνετο και κολακευτικό, το εφαρμοστό boxer, είναι η πιο μοντέρνα και πρόσφατη τάση στα ανδρικά εσώρουχα. Η εφαρμογή του είναι εξαιρετική σε κάθε τύπο σώματος, ενώ μπορείτε να το φορέσετε με οποιοδήποτε στενό ρούχο χωρίς να διαγράφεται. Επιλέξτε κλασσικά χρώματα ή τολμήστε διάφορα ιδιαίτερα patterns που ξεχωρίζουν.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΟ BOXER ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΠΟΔΙ

Εφαρμοστό boxer με μακρύ πόδι Το συγκεκριμένο, είναι η ενδιάμεση λύση σε φαρδύ και κοντό εφαρμοστό boxer. Εφαρμόζει στη μέση και είναι λίγο πιο μακρύ από το κλασικό boxer, χωρίς όμως να είναι φαρδύ. Μπορεί να φορεθεί εύκολα με ρούχα στενά ή φαρδιά και σου προσφέρει μέγιστη άνεση, τέλεια εφαρμογή και είναι ιδανικό για τον χειμώνα.

TIPS BY KALIMERATZIS-UNDERWEAR 

 Οι επιλογές είναι αμέτρητες αλλά είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ιδανικό για εσάς!

-  Αν προτιμάτε τα στενά παντελόνια, επιλέξτε ένα εσώρουχο που θα είναι άνετο αλλά ταυτόχρονα θα παραμένει αόρατο. Η καλύτερη επιλογή είναι να μείνετε μακριά από τα φαρδιά boxer και να διαλέξετε ένα εφαρμοστό κοντό ή μακρύ ανάλογα με την εποχή.

Αποφύγετε τα συνθετικά υλικά, καθώς προκαλούν εφίδρωση και ερεθισμούς.

Προτιμήστε εσώρουχα από βαμβάκι που αφήνουν την επιδερμίδα σας να αναπνέει.

Δοκιμάστε διάφορους τύπους εσωρούχων, μέχρι να βρείτε εκείνο που νιώθετε άνετα όταν το φοράτε.

Το Kalimeratzis – Underwear.com προτείνει :