Οι ψηλές κάλτσες και οι κάλτσες είναι διασκεδαστικά, μοντέρνα αξεσουάρ που συμπληρώνουν μια μεγάλη γκάμα κομψών καθημερινών ρούχων. Μπορούν να δώσουν στην εμφάνισή σας ένα επαγγελματικό η θηλυκό φινίρισμα. Όλα εξαρτώνται από το πώς θα επιλέξετε να τα φορέσετε.
Όσον αφορά το στυλ αυτών των ευέλικτων αξεσουάρ, οι επιλογές σας είναι σχεδόν ατελείωτες. Όταν κάνει κρύο έξω, φορέστε ένα ζευγάρι χοντρές πλεκτές ψηλές κάλτσες μέσα από τις ψηλές μπότες. Η επιπλέον στρώση θα σας κρατήσει ζεστή και οι κάλτσες που κρυφοκοιτάζουν από το πάνω μέρος των μπότες σας προσθέτουν στυλ και διάσταση στην εμφάνισή σας.
 
Επιλέξτε ψηλές κάλτσες με λεπτομέρεια για να δώσετε στο χειμωνιάτικο ντύσιμό σας μια γοητευτική, θηλυκή ατμόσφαιρα. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας για τον κρύο καιρό με ένα πουλόβερ ή ζακέτα και ένα μαύρο κολάν.Μπορείτε επίσης να φορέσετε ψηλές κάλτσες ως μέρος μιας επαγγελματικής εμφάνισης που είναι κατάλληλη για να φορέσετε στο γραφείο ή σε άλλες εκδηλώσεις που σχετίζονται με την εργασία. Εάν θέλετε τα ψηλά πόδια σας να φαίνονται επαγγελματικά, προτιμήστε να φορέσετε ένα βασικό, ημιδιάφανο ουδέτερο ή μαύρο με πυκνότητα 20 Denier .


Οι διχτυωτές καλτσοδέτες προσθέτουν μια τολμηρή άκρη σε κάθε εμφάνιση εσωρούχων. Τα διχτυωτά ήταν ένας από τους πρώτους τύπους καλτσών που φορούσαν οι γυναίκες για λόγους σεξουαλικότητας και όχι σεμνότητας ή καθημερινού στυλ. Ο τολμηρός σχεδιασμός δίνει στην εμφάνισή σας ένα σκανδαλώδες, εντυπωσιακό φινίρισμα. Ο διχτυωτός σχεδιασμός τους αποκαλύπτει κρυφές ματιές στο γυμνό δέρμα σας χωρίς να αναδεικνύει τα πάντα ταυτόχρονα. Συνδυάστε τα με ένα απλό σετ σουτιέν και εσώρουχο για να αφήσετε τις κάλτσες σας να πάρουν το επίκεντρο ή, φορέστε τα με babydoll για να συνδυάσετε τη λεπτή θηλυκότητα με μια πιο τολμηρή πρόταση.

Το kalimeratzis – Undewear προτείνει :